Subtopia Video Slot

Dyk ned efter store gevinster med Subtopia Video Slot

Subtopia tager dig med på en rejse under vandet i en ubåd, hvor du kan vinde store gevinster, bland andet med spillets multiplikator.

I båden møder du opdagelsesrejsende figurer som den kvindelig mekaniker, den mandhaftige kaptajn med kæmpe skæg, den kvindelige forsker, den unge mandlige eventyrer og den erfarne dykker, med gråt overskæg. Derudover støder du på symboler med de højeste spillekort, som går fra 10 til es. Der er også wilds og scatters. Spillet har også Gratis Spins, et multiplikator-barometer og tilfældige multiplikatorer.

Subtopia har 5 roterende hjul, 3 rækker og 20 gevinstlinjer. Spillet har en teoretisk udbetaling på hele 96,1%.

Spillets indstillinger

Subtopia har en masse forskellige indstillinger du kan justere på. Herved kan du selv vælge om du vil spille for store eller små beløb. Du skal dog huske, at hvis du satser stort, har du større chance for at vinde stort!

Først og fremmest kan du indstille på hvor mange gevinstlinjer du ønsker at satse på. Der er 20 i alt og du kan derfor vælge fra 1 til 20 gevinstlinjer.

Dernæst kan du indstille på indsatsniveauet, hvor du kan vælge fra niveau 1 til 10. Indsatsniveauet bestemmer hvor mange mønter, du satser pr. spin.

Møntværdien er næste indstilling du kan justere på. Møntværdien er den værdi én mønt, i spillet, er værd i rigtige penge.

Når du har justeret på ovenstående, kan du vælge at klikke på autoplay, hvor spillet så vil køre automatisk. Her kan du så vælge om spillet skal kører automatisk i 10, 25, 50 eller 100 spin.

Ønsker du ikke at justere på alle indstillingerne, men blot at satse maksimum indsats, kan du klikke på ”max bet”, så spinner hjulene.

Du kan også justere på andre indstillinger, ved at klikke på det lille skruetrækker-ikon nederst i venstre hjørne. Her kan du indstille på lyden, spillets opløsning, mm.

Kommer du i tvivl om spillets regler, eller har du andre spørgsmål, kan du klikke på det lille spørgsmålstegn i venstre hjørne, her står spillereglerne udførligt.

Spillets symboler

Subtopia har flere features som gør spillet ekstra underholdende. Der er f.eks. en multiplikator, som aktiveres tilfældigt i hovedspillet og det kan gange din gevinst op med 2-5.

Spillets wild er den lille gyldne statue, som lyser med et blåt lys. Symboler kan erstatte alle symboler, dog ikke scatters og multiplikator-barometeret, som kan forekomme under Gratis Spins. Wilds kan dermed være med at skabe flere vinderkombinationer og dermed også flere gevinster.

Kompasset er spillets scatter. Får du 3 eller flere af disse symboler aktiverer du Gratis Spins. Under Gratis Spins, kan et multiplikator-barometer forekomme tilfældigt og gange dine gevinster op med 2, 4 eller 6! Alle gevinster du vinder med en scatter i vinderkombinationen, udbetales med en multiplikator-effekt. Hvilket betyder at din gevinst ganges op.

  • Får du 2 scatters, ganges din gevinst op med 2
  • Får du 3 scatters, ganges din gevinst op med 4
  • Får du 4 scatters, ganges din gevinst op med 25
  • Får du 5 scatters, ganges din gevinst op med 100

Symbolerne med spillets figurer, er de symboler som giver størst gevinst. Derefter følger symbolerne med de højeste spillekort naturligvis. Hvis du ønsker at se en komplet oversigt over symboler, gevinster og bonusser, kan du klikke på ”paytable”, som er en oversigt over alt dette.

Spillets udseende og grafik

Subtopia er en ganske flot videoslot. Grafikken er super lækker og har mange flotte detaljer. Selve spillepladen minder om en ubåd, med dens rustne rør, håndtag og trykmålere. Figurerne er virkelig charmerende og i rigtig fin tråd med temaet. De ligner næsten noget, som er taget ud af en Disney-film.
Lyden er ydermere med til at støtte op om spillets tema og fuldender spilleoplevelsen.

Konklusion

Hop ombord på ubåden Subtopia, for dette spil gemmer på skatte, du ikke vil gå glip af! I båden vil du møde sjove tegnefilms-figurer som mekanikeren, kaptajnen med et kæmpe skæg, forskeren, den unge eventyrer og den erfarne dykker. Spillet indeholder også de højeste spillekort, wilds og scatters.

Subtopia har mange forskellige indstillinger du kan justere på. Disse indstillinger gør, at du selv kan vælge hvilket beløb, du ønsker at satse pr. spin. Du kan selv indstille antallet af gevinstlinjer, indsatsniveauet, møntværdien og meget mere.

Det der gør spillet ekstra interessant, er de underholdende features, der forekommer. Der er blandt andet en multiplikator, som aktiveres tilfældigt og kan gange din gevinst op med 2-5. Der er også et wild som kan erstatte alle symboler, bare ikke scatters og multiplikator-barometeret, som kan forekomme under Gratis Spins.

Med spillets scatter kan du aktivere Gratis Spins, du skal blot have 3 eller flere, på en gevinstlinje. Under Gratis Spins, kan et multiplikator-barometer forekomme og det vil gange dine gevinster op med 2, 4 eller 6. Alle gevinster du vinder med en scatter, i hovedspillet, udbetales med en multiplikator-effekt.

De symboler som giver størst gevinst, er symbolerne med spillets figurer og derefter følger symbolerne med de højeste spillekort naturligvis.

Subtopia er en rigtig flot videoslot, med en super lækker grafik og mange flotte detaljer. Figurerne ret så charmerende og er fint designet i tråd med temaet. Baggrundslyden og de andre spillelyde er også underholdende og helt klart med til at støtte op om spillets tema. Spilleoplevelsen er helt komplet og der mangler ikke noget.

Slotmaskinen kan varmt anbefales, hvis du er til eventyr, ubåde og store gevinster.

Du kan blandt andet spille Subtopia på følgende casinoer, som har følgende velkomstbonusser

  • Slotsmagic, her får du op til 3.000,- i velkomstbonus og 25 Gratis Spin.
  • Vegas hos Bet365, her får du op til 1.000,- i velkomstbonus og 100% startbonus.