Fruity Friends

Saml frugter og vind store gevinster med Fruity Friends

Frugter er måske sunde og rige på vitaminer, men de kan så sandelig også gøre dig rig, på rigtige penge. Spillet er pakket med lækre og virkelig søde frugter, samt de højeste kort, fra et almindeligt kortspil. Dvs. fra knægt op til es.

Spillet har 5 roterende hjul, 25 gevinstlinjer og en kæmpe jackpot på 10.000 mønter. Du kan maksimalt satse 250 mønter, med møntværdier fra 0,1 til 10. Så uanset om du har lyst til at spille for mange, eller få mønter, kan du sagtens hygge dig med denne videoslot. Spillet har både et bonusspil hvor du kan vinde mønter og et bonusspil, hvor du kan vinde Gratis Spins. Spillet har altså 2 rigtig gode bonusspil!

Kom i gang med at spille

For at komme i gang med at spille, skal du først og fremmest vælge møntværdien. Derefter skal du vælge hvor mange gevinstlinjer, du ønsker at satse på. Du kan vælge fra 1-25. Jo flere gevinstlinjer du satser på, jo mere koster hvert spin, det betyder dog også at din vinderchance er større, end hvis du spiller på få linjer. Nu skal du sådan set bare klikke på spin og så er spillet i gang. Du kan vælge at klikke spin, efter hver omgang, eller sætte spillet på autoplay, så du bare kan læne dig tilbage.

Bonusspil og gevinster

Fruity Friends byder på mange muligheder for at få forhøjet dine gevinster. Spillets wild er kirsebærerne og kan erstatte alle symboler, bortset fra appelsinen (som kan give Gratis Spins) og jordbærret (som kan give adgang til et bonusspil). Rammer du 5 kirsebær på stribe, på en aktiv gevinstlinje, får du din indsats 10.000 gange igen!

Jordbær kan give dig adgang til én af bonusrunderne – Fruity Field. Får du to af disse, på henholdsvis hjul 1 og 5, så aktiverer du bonusrunden, hvor du kan vinde mønter. Her åbnes et nyt vindue og du skal plukke frugter. De har hver en værdi, i form af pengepræmier og trofæer. Hver trofæ fungerer som en gevinst mulitplier – hvilket vil sige, at din gevinst ganges op, med X antal.

Rammer du 3 er flere appelsiner, aktiverer du bonusspillet med Gratis Spins! Her kan du vinde helt op til 100 Gratis Spins. I denne bonus, skal du blot vælge den frugtkurv, du tror indeholder flest Gratis Spins.

Spillets udseende

Spillet finder sted på en frodig frugtplantage. Her findes alverdens frugter, men de er ikke helt normale, de har nemlig både øjne, mund og f.eks. solbriller, eller hat på. Spillet er pakket ind i blå himmel, grønt græs, træer og blomster. Fruity Friends er et meget farverigt spil, med de søde frugter og lyden er mindst lige så eventyrlig.

Spillet appellere virkelig til barnlige sjæle, med hang til søde figurer.

Konklusion

Frugt er sundt og godt for dig, men det kan også gå hen og blive rigtig godt for din pengepung. Der er søde frugter som præger de fleste felter og der er også de højeste kort fra knægt op til es.

Fruity Friends har 5 hjul, 15 gevinstlinjer og er pakket med jackpots og bonusspil. Maksimal indsats er 250 mønter og værdierne går fra 0,1 og op til 10. Så slotspillet er både for dig der vil satse højt og lavt.

Ud over jackpotten på 10.000 mønter, har spillet to bonusrunder, hvor du kan vinde henholdsvis mønter og Gratis Spins.

Spillets wild er de 2 søde kirsebær. De kan erstatte alle symboler, bortset fra appelsinen og jordbærret. Hvis du er så heldig at ramme 5 kirsebær på linje, på en aktiv gevinstlinje vel at mærke, får du din indsats 10.000 gange igen!

For at aktivere bonusrunden Fruity Field, skal du ramme to jordbær på henholdsvis hjul 1 og 5. I denne bonusrunde, kan du vinde mønter. Her åbne der sig så et nyt vindue, hvor du skal plukke frugter. De har hver deres værdi, nogle er pengepræmier og andre er trofæer, som ganger din gevinst op med det angivet tal.

Bonusrunden med Gratis Spins aktiveres, ved at du rammer 3 eller flere appelsiner. Du kan vinde helt op til 100 Gratis Spins, ved at vælge den rigtige frugtkurv.

Spillets omgivelser er en tegnefilmsagtig og flot frugtplantage. I spillet finder du alverdens frugter, som er helt ekstraordinære, da de både har øjne, mund og nogle har endda solbriller, eller hat på. For at frugterne kan blive modne, kræver det sol og blå himmel, hvilket de også får her – man kan næsten mærke den varme brise fra plantagen.

Spillets tema er velegnet, og kan anbefales, til dig der ynder at omfavne din barnlige side og elsker søde frugt-figurer. Spillet har ikke alt for mange mærkværdige indslag og er forholdsvist simpelt.